NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

A SIEMENS LEGRÉGEBBI MAGYARORSZÁGI SZOFTVERES PARTNERE AZ IPARI DIGITALIZÁCIÓBAN, SEGÍTSÉG SZÁMOS KKV SZÁMÁRA – GRAPHIT KFT.

Az interjúban Sallay Péter, a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója ismerteti, hogy mit jelent Siemens partnernek lenni, illetve milyen előnyöket jelent az ipari digitalizáció a magyar kis- és középvállalkozások számára.

A cikkben az alábbi kérdésekre kerülnek megválaszolásra

  • Ha pár mondatban kéne bemutatni a graphIT Kft-t., mit említene meg?
  • Mit jelent számukra a Siemenssel való kapcsolat?
  • Ha jól tudom a cég több szinten is Siemens partner. Ez mit jelent?
  • Ma már egy multinál elengedhetetlen az ipari digitalizáció használata, de a KKV-k még talán nem tekintik a digitalizációt annyira fontosnak. Hogyan jelenik ez meg a graphIT Kft. ügyfélkörében?
  • Hogyan látja, a KKV-knál elég egy szoftvermegoldás, vagy jobban járnak, ha a teljes termékportfóliót bevezetik?
  • Mi tartozik a graphIT portfóliójába?
  • Mi az a plusz, amit a graphIT hozzáad ezekhez a termékekhez?
  • Hogyan foglalná össze három pontban, hogy mit tanácsol a KKV-knek az ipari digitalizáció kapcsán?
  • Mi az, amiben a graphIT kiemelkedő?

Ha pár mondatban kéne bemutatni a graphIT Kft-t., mit említene meg?

A graphIT 1992 óta képviselteti magát a hazai CAD/CAM/PLM piacon, kezdetben klasszikusan a tervezőmérnökök munkáját segítő CAD/CAM/CAE megoldásokkal foglalkoztunk, termékportfóliónk azóta tovább bővült digitális gyártás és termelésütemező szoftverekkel. Emellett folyamatosan bővülő szolgáltatásainkat kínáljuk partnereinknek, mint például tanfolyamokat, konzultációkat és akár a személyre szabott szoftver kiegészítőket.

Mit jelent számukra a Siemenssel való kapcsolat?

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan nagymúltú, de mégis innovatív vállalat partnereként tevékenykedhetünk, mint a Siemens, jövőre már 25. éve. A partneri besorolásunk alapján a legmagasabb szakértői szintet érjük el, több üzletágban is Smart Expert Partnerei vagyunk. Mivel az ügyfelek szakértőkkel szeretnek együtt dolgozni, ezért a partnereknek is meg kell felelniük ezeknek a piaci elvárásoknak. A Smart Expert Partner elismerés egy olyan folyamatos munka eredménye, amely a szoftver értékesítésen, konzultáción, tanfolyamokon és támogatáson keresztül magas szintű ügyfélorientált szemléletet tükröz. 

Ha jól tudom a cég több szinten is Siemens partner. Ez mit jelent?

Igen, ez így van. A graphIT Kft. három szinten is Siemens partner. A szakmai tudásunk alapján Smart Expert partnerek vagyunk. Másrészt pedig Certified Training Partnerek is vagyunk, így garantáltan a legmagasabb szintű felkészültséget biztosítjuk az ügyfél tréningek során is. Emellett Technology partnerei is vagyunk a Siemensnek, ami azt jelenti, hogy fejlesztünk olyan szoftvermegoldásokat, saját termékeket és szoftver kiegészítőket, amelyek fejlesztési platformként Siemens termékeken alapulnak. Ilyen például a Solid Edge gyártervező modulja az Edge Layout fejlesztésünk, az NX PowerPack hatékonyságnövelő kiegészítője, vagy az Opcenterhez fejlesztett saját gyártási lejelentő rendszerünk, illetve a Plant Simulation rendszerhez fejlesztett SmartTalk nevű vizuális programozói könyvtár.

A teljes cikk itt olvasható