NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

powerpack2.0

NX PowerPack 2.0 : CAD-CAM eszközök, egyedi megoldások

A graphIT Kft. több, mint 25 éve támogatja az NX felhasználókat Magyarországon. Ennek a 25 évnek köszönhetően a cég munkatársai megtapasztalták, hogy a felhasználók számára mi jelent kihívást, melyek a leghasznosabb NX eszközök és milyen specifikus igényei vannak a különböző cégeknek, melyek egyedi megoldások segítségével az NX -ben leegyszerűsíthetők. Megoldásként a graphIT NX mérnök csapata létrehozta a hatékonyságnövelő szoftverkiegészítőt, az NX PowerPack -et.

A kiegészítő megoldás az NX felhasználók visszajelzései, kérései alapján készült. Ennek köszönhetően kizárólag a leghasznosabb, leggyakorlatiasabb eszközöket tartalmazza, melynek használatával hatékonyságot növelhet, leegyszerűsítheti a napi munkát, időt spórolhat, így költséget is csökkenthet.

Az NX PowerPack fejlesztője és értékesítője, a graphIT Kft. 6 hónapos ingyenes próbaverziót kínál, azok számára akiket érdekel az NX kiegészítő. Igényelje a próbaverziót és hozza ki a legtöbbet a Siemens NX szoftveréből!

Kattintson ide a próbaverzió igényléshez.

Regisztráljon a graphIT következő webinárjára, melynek fő témája az NX POWERPACK 2.0, mely egyedi megoldásokkal szolgál a CAD-CAM felhasználóknak.

időpont : AUGUSZTUS 11, SZERDA 10:00-10:30

A webinár ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni ezen a linken tud.