NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

NX CAM tanfolyam

NX CAM képzések alap és haladó szinten

A CAD képzéseken túl lehetőség van a graphIT-nél NX CAM képzésekre is jelentkezni. A képzések alap és haladó szinten indulnak. Az alapképzésen a CAM alapokat, felhasználói felületet, a 2,5 tengelyes marási műveleteket, a 3 tengelyes marást és a fúrási műveleteket nézzük át, valamint a posztprocesszálási alapokat. A haladó tanfolyam előfeltétele az NX CAM alaptanfolyam, erre építünk és a 4-5 tengelyes marást, a szerszámgép szimuláció lehetőségeit és az NX sablonokkal kapcsolatos ismereteket tekintjük át.

NX CAM alaptanfolyam

KINEK AJÁNLJUK
A tanfolyamot azoknak az ügyfeleknek, mérnököknek ajánljuk, akik most ismerkednek a számítógéppel segített megmunkálással. A tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek önállóan fúrás, marás, gravírozás létrehozására, 3 tengelyig bezárólag. A tanfolyam során elsajátítják a szerszámadatbázisok létrehozásához, megmunkálások, szerszámpálya létrehozáshoz, NC program generálásához szükséges ismereteket.

NX CAM alaptanfolyam

NX CAM haladó tanfolyam

KINEK AJÁNLJUK
A tanfolyamot azoknak az ügyfeleknek, mérnököknek ajánljuk, akik rendelkeznek NX CAM alapismeretekkel és tovább bővítenék tudásukat gyakorlatba könnyen átültethető tippekkel trükkökkel, 4 – 5 tengelyes marással, szerszámgép szimuláció ismeretekkel, valamint azoknak, akik a napi munkamenetüket szeretnék NX‑es sablonokkal, központosítással egyszerűsíteni.

NX CAM haladó tanfolyam

További tananyagok: https://digitalisiker.com/category/tananyag/

Bővebben a Facebookon NX Blogon.