NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

NX Tauform Kft.

NX referencia történet: Tauform Kft.

Több mint 5500 év telt azóta, amióta az emberiség elkezdte használni a kereket, és a fakerékről áttért a gumiabroncsra. A fejlesztés és az innováció töretlen, évről évre újabb és újabb, biztonságosabb és környezetbarátabb technológiák jelennek meg a piacon. A vevő igényeinek növekedésével a gumiabroncsgyártó cégeken keresztül a szállító partnerekkel szemben támasztott igények is megnőttek. Mivel a gumiabroncsok esetében a futófelület, a geometria és a megjelenés egyaránt meghatározó szempont a használhatóság és a piacképesség szempontjából, a folyamatos fejlesztés követelménye különösen érvényes az öntőformák gyártóira.

A Tauform elmúlt 40 évének egyik legfontosabb hajtóereje és erőssége az volt, hogy képesek voltak megfelelni ezeknek a követelményeknek, és keményen dolgoztak, hogy ez a jövőben is megmaradjon.

A Tauform, elődje a TAURUS Gumiabroncsgyártó cég leányvállalataként alakult meg, amely a gumiabroncsformák és konténerek gyártására specializálódott. Kezdetben az anyavállalat követelményeinek megfelelően teherautó és mezőgazdasági gumiabroncs öntőformák és / vagy teherautó gumiabroncs öntőformák gyártásával, valamint formák és konténerek javításával foglalkoztak.

A formák és konténerek gyártása és szállítása a külföldi piacok számára 1982-ben kezdődött, és ma gyakorlatilag a világ szinte minden régióját ellátják, kezdve Észak- és Dél-Amerikától, Afrikától szinte az összes európai országig.

Az NX-et több, mint 20 éve használják szerszámtervezésre, és megmunkálások tervezésére.

Honlapjuk: www.tauform.hu

További referencia történetek.

A bemutatkozó videó 2010-ben készült.