NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

NX CAD tanfolyam

NX CAD képzések alap és haladó szinten

A Siemens NX rendszeréhez rengeteg féle és szintű képzés létezik, legyen az online vagy tantermi, alap vagy haladó szintű, de egyedi képzések is elképzelhetők. A graphIT NX CAD képzéseket indít jelenleg online és oktatótermi verzióban is. Az online képzéseket Teams vagy Teamviewer használatával szervezzük, ahol a résztvevők a saját számítógépeiken használhatják és sajátíthatják el a használatot távoktatási rendszerben.

NX CAD képzések alap

NX CAD alaptanfolyam

KINEK AJÁNLJUK?
A tanfolyamot azoknak az ügyfeleknek, mérnököknek ajánljuk, akik most ismerkednek a számítógéppel segített tervezéssel. Bármilyen műszaki területen hasznosítható a tudás, amelyet gyakorlott, több éves tapasztalattal rendelkező oktatóink adnak át a képzésen. A tanfolyamot követően a résztvevők képesek lesznek a szoftver segítségével a napi tervezési folyamatot önállóan ellátni, illetve a modellekről, szerelésekről műhelyrajzokat, gyártási dokumentációkat készíteni.

NX CAD haladó tanfolyam

KINEK AJÁNLJUK?
A tanfolyamot azoknak az ügyfeleknek, mérnököknek ajánljuk, akik már elsajátították az NX CAD alapokat és további ismeretekkel bővítenék tudásukat. A haladó tanfolyam anyaga a mérnökök napi problémájának optimalizálására fókuszál. A tanfolyam elvégzése után mindennapi munkájukat tudják gyorsítani, egyszerűsíteni. Egyedi tematikával is bővíthető.

NX CAD haladó tanfolyam

További tananyagok: https://digitalisiker.com/category/tananyag/

Bővebben a Facebookon NX Blogon.