NX magyarországi felhasználói blog

NX Magyarországi felhasználói blog

Siemens NX hírek, érdekességek

NX Join

NX Join – kötőelemek és egyéb kötések

Az NX folyamatos kiadású verziói lehetővé teszik, hogy mindig a legkorszerűbb CAD eszközök álljanak rendelkezésünkre, amint azok fejlesztése befejeződött. Ez történt a legutóbbi NX1926-os verziónál is, amelyben többek közt egy vadonatúj „NX Join” nevű eszköz jelent meg. Segítségével csökkenthetjük a különböző kötőelemek és kötések meghatározására fordítandó időt.

Az „NX Join” célja, hogy azok a felhasználók, akik különböző kötőelemeket, kötéseket használnak a CAD modellekben, sokkal gyorsabban tudják ezeket a modellekbe beépíteni, meghatározni a pozíciókat és a kapcsolatokat a szülő alkatrészekkel. A modul egy sokkal intelligensebb és gyorsabb megoldást biztosít a modellezés során az eddigiekhez.

Az új eszköztár a következő elemeket tartalmazza:

  • Szegecs
  • Kötőelemek
  • Ponthegesztés

Lehetőség van az elemtár kibővítésére, vagy akár összekapcsolására az ügyfél által létrehozott hardverkönyvtárakkal. Az „NX Join” natív NX és Teamcenter integrált módban is működik, biztosítva, hogy a rögzítőelemek olyan formában álljanak rendelkezésre, amely felhasználható a termék teljes életciklusa során.

Ez az új eszköz csökkenti a kötőelemek elhelyezésesre és definiálására szánható időt, növeli a kötőelemek összeszerelések a minőségét és a más alkalmazásokkal történő integrálhatósága biztosítja a teljes megoldást az átfogó NX tervezési életciklus keretében.

Nézze meg a következő videót az „NX Join”működéséről.

Kipróbálhatja ezeket és más fejlett eszközöket az ingyenes felhőalapú NX CAD próbaverzióban.