Megmunkálás mesterséges intelligenciával segítve

Az NX CAM műveleti beállítópanel új előrejelzési (Prediction) funkciója képes megjeleníteni az előzőekben a műveletben szerkesztett paramétereket. A funkció az NX2206 -tól érhető el.

Amikor először szerkesztünk egy műveletet, megjelenik egy figyelmeztetés, amely szerint nem áll rendelkezésre paraméter előrejelzés. A műveletek szerkesztése során az előrejelzés (Prediction) fülön megjelenített paraméterek módosulnak, és azok a paraméterek kerülnek megjelenítésre, amelyekre legnagyobb valószínűséggel szüksége lesz a felhasználónak. Az NX elmenti az egyes felhasználók döntési adatait, így az előrejelzési paraméterek naprakészek maradnak. Így minél többet használjuk az NX-et, annál többet tanulhat a szoftver a döntéseinkből, hogy pontosabb előrejelzéseket kínálhasson.

Funkció bekapcsolása

Amennyiben nem kerül megjelenítésre alapértelmezettként az előrejelzés (Prediction) fül, az Early Access Feature beállításai közül hívható elő, a videóban látható módon. Ezután az NX újraindítása szükséges, hogy a beállítás érvénybe lépjen.

A Prediction fül elmentett adatai ki is törölhetők szükség esetén a következő elérési úton, a CAM mappa adatainak kitörlésével:
C:\Users\<felhasználó>\AppData\Local\Siemens\<NX verzió>\Intel\CAM

A következő videóban a művelet használata látható:


Próbálja ki az NX funkcióit az ingyenes felhőalapú próbaverziókban:

NX CAD próbaverzió és NX CAM próbaverzió.

Tekintse meg további tudásbázis cikkeinket az alábbi linken.

Hozzászólások letiltva.

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑