NX 2007 : megjelent az NX új folyamatos frissítésű főverziója – CAM

Megjelent a Siemens NX legújabb NX 2007 – es verziója, mely az eddigiekhez hasonlóan számos újdonsággal rukkolt elő. Az újdonságokat egy webinár formájában be is mutatjuk Január 12-én 10 órakor. A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az NX 2007 újdonságokat egy webinár formájában be is mutatjuk Január 12-én 10 órakor. A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet!

NX 2007 CAM

A CAM megmunkálásokkal kapcsolatban a következő területeket emeljük ki:

  • Az új Zlevel Undercut művelettel egyszerűen hozhatunk létre simító szerszámpályákat az alámetszett falak profilozására.
  • A korábbi Flow cut műveletek helyett, most már a fejlettebb Flow mill műveleteket tudjuk használni, amelyek jóval pontosabb szerszámpályát generálnak a lekerekítések és sarkak simítására.
  • Új funkciót kapott a Planar Deburring művelet, amivel manuális választhatjuk ki azokat az éleket, amit nem szeretnénk megmunkálni.
  • A 3-tengelyes Guiding Curves műveletet most már Bull Nose szerszámokkal is létrehozhatjuk.
  • Az Area Milling műveletnél a forgácsolási pontok generálását egyszerűbben tudjuk szabályozni, ami jobb minőségű felületet eredményez.
  • AI Assisted Operation Creation : Mesterséges intelligencia által támogatott művelet létrehozás, amivel a munkafolyamatot tudjuk gyorsítani.
  • New Navigator Framework in ONT: Az operation navigator ablak új funkciókat kapott: oszlopok testreszabása, gyorsbillentyűk használata, egyszerre több program order nézet
  • Operation Validity Report: Az Operation Validity Report-al a létrehozott programot tudjuk ellenőrizni, mielőtt azt a szerszámgépre küldenénk.

Az NX 2007 újdonságokat egy webinár formájában be is mutatjuk Január 12-én 10 órakor. A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet!


Próbálja ki az NX 2007 funkcióit az ingyenes felhőalapú próbaverziókban:

NX CAD próbaverzió és NX CAM próbaverzió.

Tekintse meg további tudásbázis cikkeinket az alábbi linken.

Hozzászólások letiltva.

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑