NX PowerPack 2.0 – Import Tool . Szerdán webinár!

Az NX felhasználók visszajelzései, kérései alapján készült NX PowerPack csomagunk 2.0 változata kerül bemutatásra a jövő hét szerdán 2021. augusztus 11-én, 10.00 órától sorra kerülő webinár alkalmával.

Előző két posztunkban már szót ejtettünk erről, illetve bemutattunk 10 olyan funkciót, amely nagy segítségére lehet felhasználóinknak. De ez a 10 parancs csak egy része a csomagnak, további parancsok bemutatására a webinár keretein kerül kerül sor, illetve a webinárra regisztrált felhasználóink elsőként nézhetik majd végig a több mint 40 parancsot bemutató videósorozatunkat.

Ízelítőként nézzük az Import Tool nevű parancsot, mely segítségével a szerszámgyártók oldalairól letöltött szerszámokat, különböző szabványban rendezett szerszáminformációk alapján, lehet az NX alá integrálni.:

Az NX PowerPack fejlesztője és értékesítője, a graphIT Kft. 6 hónapos ingyenes próbaverziót kínál, azok számára akiket érdekel az NX kiegészítő. Igényelje a próbaverziót és hozza ki a legtöbbet a Siemens NX szoftveréből!

Kattintson ide a próbaverzió igényléshez.

Regisztráljon a graphIT következő webinárjára, melynek fő témája az NX POWERPACK 2.0, mely egyedi megoldásokkal szolgál a CAD-CAM felhasználóknak.

időpont : AUGUSZTUS 11, SZERDA 10:00-10:30

A webinár ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Regisztrálni ezen a linken tud.

Hozzászólások letiltva.

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑