NX1980 vázlatkészítő újdonság – Sketch Work Region

Az új folyamatos frissítésű NX verzió – az NX1980 – számos újítást tartalmaz, mint például az új vázlatkészítő használatát megkönnyítő Work Region parancs. Az új frissítéseket tartalmazó verzió újdonságait egy webinár keretében be is mutatjuk 2021. Július 7-én, szerdán 10.00-kor.

Az NX1926-ban megjelent és azóta folyamatosan fejlesztett új vázlatkészítő használata sokszor nem egyszerű azoknak, akik több éve – akár évtizede – használják a klasszikus vázlatszerkesztőt. Akik hozzászoktak a kényszerek, a méretek és a határozott / túlhatározott vázlat kötöttségeihez, azoknak nehéz átállni az új szerkesztő által képviselt rugalmas szerkesztésre. Ennek egyik tipikus esete, amikor a klasszikus szerkesztőben használt kényszer törlés és méret módosítás az új sketch -ben a teljes geometria összeomlásához vezethet.

Az NX1980 új Work Region parancsa ad erre megoldást, amikor is csak a kijelölt görbék és azok kapcsolatai szerkeszthetők úgy, mintha a vázlat többi eleme nem is lenne az aktuális sketch tartalma.

Az alábbi videóban egy példán keresztül mutatjuk be ezt az új funkciót:

Illetve további rövid bemutatókat itt osztottunk meg: NX1980-as újdonságok

Hozzászólások letiltva.

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑