Nézze meg, milyen iparági problémákra adtunk megoldást Ügyfeleinknek! – CAM Webinár

CAM Webinár Dátum és időpont: 2021. március 31 szerda , 10:00-11:00 – CAM

A webinár sorozaton aktuális mérnöki fejlesztéseinket, Ügyfeleink kérésére kidolgozott egyedi megoldásainkat mutatjuk be

Jöjjön el és nézze meg, Ügyfeleink milyen problémáikra kaptak megoldást tőlünk.

Ügyfeleink nap mint nap szembesülnek komplex mérnöki feladatokkal, amelyet hol gyorsan meg tudnak oldani, de van úgy, hogy ehhez már segítségre van szükségük.

Ilyenkor jön be a graphIT szakmai csapata, akik mögött több 10 év szakmai múlt és tapasztalat van, megoldást, vagy akár egy ötletet tudnak adni a felmerült problémákra. Ilyenkor érdemes megkeresni minket és bemutatni a feladatot, problémát, mert többnyire azonnali megoldást adunk, vagy ha azonnal nem is megy, fejlesztünk a rendszerhez egy megoldást.

Ilyen egyedi fejlesztésekből az évek során rengeteg összejött, ezeket mutatjuk be a webinár sorozatunkon. Érdekes témák lesznek, érdemes csatlakozni, mivel szerintünk a webinár után mindenki felkiált: “de jó ötlet, ez nálunk is működhet, erre nem gondoltunk!!”

Milyen témákról lesz szó a CAM Webinár keretében?

  • CAM-es fejlesztések – Március 31. 10 óra
    • esettanulmányok: szerszámbefogók, mill-turn gépek, egyedi szimulációs megoldások, shop-doc- szerszámkísérő lapok egyedi lehetőségei, megmunkálások automatizálása…

Előadó: Huss Dániel + NX csapat

A CAM Webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt.

Hozzászólások letiltva.

, Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑